До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі весільні сукні на Тижні високої моди

З 25 по 28 січня в Парижі пройшов Тиждень високої моди. Він занурив нас у чарівний світ гламурних казок, розказаних за допомогою модних фільмів і цифрових показів. Серед них було заворожливе шоу Christian Dior, де персонажі карт Таро посіли центральну позицію, а також мікс королівської культури й панк-естетики Valentino.

Giambattista Valli Couture

Упродовж усього тижня ми були свідками захопливих весільних кутюрних образів, серед яких нескінченні шари тюлю Giambattista Valli й об’ємні коміри з рюшами Alexandre Vauthier. Тим часом манера оповіді дизайнерів трансформувалася: їхнє віртуальне шоу повністю занурило аудиторію у світ краси й елегантності (досить згадати лише фінал показу Chanel, де наречена в шовковій сукні з білими ґудзиками з’явилася на білому коні). Розкішний шовк, пінистий тюль і ніжне мереживо — ми зібрали найкращі весільні сукні з паризького Тижня високої моди весна-літо 2021.

Реклама

<b>свадебные платья ss21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.