До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase: знайомство з брендом Olēnich

Vogue UA і далі знайомить світ з українськими креативними талантами. 28 вересня під час Тижня моди в Парижі ми покажемо гостям – пресі, баєрам, інфлюенсерам, інсайдерам індустрії – найкращих українських дизайнерів у межах масштабного проєкту Vogue UA Ukrainian Designers Showcase. Напередодні заходу пропонуємо познайомитися ближче з кожним з них – Olē nich.

Яна Оленіч

Український слоуфешн бренд Olēnich, що його заснувала у 2016 році Яна Оленіч, пропонує предмети гардероба першої потреби, виготовлені з високоякісних матеріалів. В основі всіх колекцій – вироби з екошкіри, штучного хутра й альтернативних натуральних волокон, як-от тенсел, що дають змогу популяризувати моду без жорстокості.

Реклама
Olēnich

Olēnich підтримують розвиток малого бізнесу в Україні, тому віддають перевагу роботі з місцевими виробниками, ательє та приватними підприємцями. В основі колірної палітри бренду – стримані відтінки, що ідеально пасуватимуть до будь-якого гардероба та легко стануть щоденною базою.

Olēnich

Свою весняно-літню колекцію 2020 бренд представив на Тижні моди в Парижі. Відтоді саме там відбуваються презентації нових лінійок марки. Під час Vogue UA Ukrainian Designers Showcase Olēnich покажуть верхній одяг з екошкіри, що вже встиг стати культовим, та порадують трендовими штанами карго й несподіваними хутряними корсетами.

Olēnich

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.