До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Ukraine Showcase 2024: бренд FROLOV

Vogue Ukraine Showcase – унікальна подія для української модної індустрії, що популяризує її на світовій арені – повертається. 3 березня у рамках офіційного розкладу Тижня моди у Парижі команда українського Vogue знову представить найкращих українських дизайнерів інсайдерам модного світу – міжнародній пресі, баєрам, інфлюенсерам. Розповідаємо про учасників цього року.

FROLOV

Дата заснування: 2015

Реклама

Сайт / Instagram: frolov.fr, @frolovheart

Клієнти: Бейонсе, Кайлі Міноуг, Дуа Ліпа

Іван Фролов
Іван Фролов

FROLOV — бренд одягу, який поєднує в собі бездоганність і комфорт, інтелект і провокацію, соціальну відповідальність і спокій. Він бере початок у самому серці Києва, де його заснував ще у 2015 році Іван Фролов – дизайнер, а нині креативний директор бренду.

Свобода й провокація були рушіями бренду з першої колекції. За допомогою одягу FROLOV досліджує та передає повідомлення, які бренд вважає важливими: естетику, фетишизм, рух ЛГБТК+. Так, головними предметами марки можна вважати іконічні корсети й сукні з кришталевою вишивкою ручної роботи. Символом бренду є анатомічне серце, про яке дизайнер Іван Фролов розповідає: "Це наш символ з першої колекції, який ми наносимо на кожен наш виріб. Ми віримо, що коли людина одягає нашу річ, її серцебиття синхронізується з серцем на нашому лого".

Однією з ключових особливостей бренду є персоналізація одягу за унікальними розмірами кожного клієнта й довічне обслуговування кожної речі. Речі різних колекцій легко поєднуються одна з одною, оскільки бренд випускає несезонні колекції. Серед інших переваг FROLOV — це моделі-трансформери. Особливий дизайн дає змогу перетворити модель на новий, позачасовий предмет ідеальної якості.

Серед шанувальниць чуттєвості FROLOV зірки зі всього світу – Бейонсе, Кайлі Міноуг, Дуа Ліпа, Doja Cat, Сідні Свіні і багато інших. Більше про історію Івана Фролова читайте в нашому великому інтерв'ю з дизайнером.

Beauty-партнер заходу: MAKEUP

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.