До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Віра в світло: колекція Nadya Dzyak осінь-зима 2023/24

"Якщо спитати в мене чи в будь-якого члена нашої команди – що нас надихає і дає сили, то це наша Перемога. Зараз всі думки тільки про неї. Це дає нам змогу не здаватися. Кожен на своєму місці робить усе, що вміє і що може", – розповідає дизайнерка Надя Дзяк, студія якої працює у Дніпрі попри все.

Реклама

Нова колекція була створена саме в цьому українському місті, яке не раз ставало метою і жертвою російської агресії. Головним кольором в асортименті став чорний, що може спричинити певний подив з-посеред шанувальників Nadya Dzyak, відомої своєю тягою до повітряних силуетів та життєрадісних кольорів. Серед чорних речей з’являються й поодинокі яскраві краплини – пурпурний, кобальтовий, червоний. "Це кольори нашої надії. Для мене це про боротьбу добра над злом, світла над темрявою", – додає Дзяк. Новий лукбук бренд знімав у Варшаві, але вся команда була українська – незламні українські дівчата, що волею долі опинилися НЕ вдома.

Попри складний емоційний стан, нова колекція є втіленням ДНК NADYA DZYAK – плісовані, геометрично викладені, прозорі волани та об'ємні квіти знову тішать прихильників марки. "Я дуже люблю деформацію тканин – плісе та викладені із них візерунки, я ніби малюю ними. У новій колекції ми зробили об'ємні, стьобані вручну, теплі куртки-бомбери, декоровані 3D-квітами. Також ми вперше попрацювали з новим для нас матеріалом – денімом, – пояснює дизайнерка. – Джинси CUT OUT ми розробили разом зі стилістами Софією Горобець та Анастасією Олійник і доповнили джинсовим топом-корсетом із об’ємною квіткою".

Також у колекції чимало трикотажних виробів – асиметричні боді з плісованими деталями, які тримають форму і викладаються у геометричні орнаменти та несподівано відрізані асиметрично скроєні штанини. Кроп-топи-бюстьє з фірмовими прозорими воланами, а також невагомі, ніби з повітря, рукавички. Звичайно, у колекції є також переосмислені класичні прозорі бестселери в чорному, червоному та бежевому кольорах.

Нова колекція буде представлена з 1–6 березня у Парижі у VETEMAZE showroom.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.