До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Versace представили капсульну колекцію Pride 2020

Донателла Версаче знову демонструє свою підтримку ЛГБТ-спільноті. У межах "місяця гордості" бренд випустив лімітовану капсульну колекцію Versace X Pride 2020. До ексклюзивної лінійки ввійшли: спортивний одяг, купальники, спідня білизна, а також різноманітні аксесуари — кепки, шкарпетки, браслети тощо. Всі речі з капсульної колекції виготовлені в чорному кольорі й прикрашені веселковим принтом і логотипом Versace.

Донателла Версаче

Частину прибутку від продажу колекції, а також електронної комерції бренду передадуть двом благодійним організаціям, націленим на формування інклюзивного середовища й рівноправності в суспільстві. У США кошти від продажу колекції перекажуть некомерційній організації Pride Live, а в Європі — італійській ЛГБТ-установі Arcigay. Колекція буде доступна із червня місяця в крамницях Versace, а також на офіційному сайті бренду.

Реклама
Донателла Версаче

"Я завжди була прихильницею прав ЛГБТ+", — сказала Версаче торік з нагоди її призначення на посаду посла в Стоунволлі. "Я вважаю, що нікого не мають засуджувати за його або її сексуальну орієнтацію, а також за колір їхньої шкіри або їхні релігійні переконання. Ми маємо зупинити ненависть і дискримінацію, щоб створити суспільство, яке приймає різноманітність, ставиться до всіх однаково і є інклюзивним", — додала Донателла.

<b>versace х pride 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.