До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Веселковий принт у колекціях весна-літо 2020

З приходом спекотного літа руки мимоволі тягнуться до яскравих забарвлень, помітних візерунків і легких невагомих тканин. І не дивно, адже після темних відтінків хочеться соковитих літніх барв, що нагадують про сонячні курорти. Однією з актуальних тенденцій сезону весна-літо 2020 є веселковий принт. Чергування червоного, помаранчевого, жовтого, зеленого, блакитного й фіолетового кольорів з’явилося в колекціях багатьох брендів — від базових футболок до вечірнього вбрання.

Christian Dior

Літо — не тільки чудовий шанс носити яскравий веселковий принт замість похмурих відтінків, але й можливість підтримати права ЛГБТ+ спільноти, адже саме червень вважають "місяцем гордості" — часом, коли обстоюють права меншин, а також такі поняття, як індивідуальність, різноманітність, рівність і толерантність, на яких ґрунтується сучасне суспільство. І хоча у 2020 році ця подія пройде винятково у форматі digital, багато брендів пропонують доєднатися до руху й одягати речі, прикрашені символікою ЛГБТ-спільноти. Так, веселковий принт з’явився в колекції Christian Dior весна-літо 2020 у вигляді різнобарвної сукні з ефектом деграде. Дизайнер Марія Грація-К’юрі пропонує стилізувати такий образ за допомогою плетених сандалій і мотузкового пояса й вирушати підкорювати морські узбережжя.

Реклама
Paco Rabanne
Rokh

Різнобарвний смугастий візерунок трапляється і в базових речах, як-от футболки-поло або водолазки. Прохолодного літнього вечора можна вдягти яскраву водолазку Paco Rabanne зі світлими штанами для того, щоб перевести всю увагу на веселковий принт. Тим часом для спекотного робочого тижня в офісі підійде життєрадісна футболка-поло Rokh, а для світського заходу — легка невагома сукня Cong Tri.

Cong Tri

Vogue.ua зібрав 10 речей з веселковим принтом, які точно поліпшать настрій цього літа, а також допоможуть висловити позицію за рівноправність у всьому.

<b>радужный принт</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.