До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Натхненні сонцем: Issey Miyake Pre-Fall 2018

Останнім часом креативний директор Issey Miyake Йошиюкі Міямае черпав натхнення з природи. Колекція Pre-Fall не стала винятком. У цьому сезоні головною музою дизайнера було сонце. При цьому результати цього творчого пориву менш буквальні, ніж у попередні сезони. Дизайнер зробив ставку на графічність і яскраві відтінки.

Issey Miyake Pre-Fall 2018

У колекції немає фотодруку, але є впорядковані, звивисті ряди горошку на багатьох речах, виготовлених з використанням фірмової техніки "випічки". Тонкі сітчасті малюнки розкидані у складках плісировки, а деякі з речей були фактично викроєні колами, що додало їм особливої динаміки.

Реклама
Issey Miyake Pre-Fall 2018

Підхід Міямае методичний. Він не просто дизайнер, але і вчений. Візьміть ті арабески з точок: до сих пір компанія могла домагатися тільки прямих складок за допомогою випікання, а тепер вони здатні робити вигини.

Issey Miyake Pre-Fall 2018

Еталоном витонченості став піджак, з бавовняної нитки, зроблений за допомогою японської техніки Сашико, де плісировка створювалася за допомогою пари. Із зношуваними краями він здається твідовим, але насправді дуже легкий.

Issey Miyake Pre-Fall 2018

Увесь лукбу можна подивитися тут.

Читайте також:

Новая глава: рекламная кампания Chloe весна-лето 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.