До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У ритмі диско: колекція Arutiunova весна-літо 2022

Дизайнерка Анна Арутюнова відома своєю пристрастю до танців. Щосезону вона звертається до цього виду мистецтва, демонструючи його багатогранність. Нову весняно-літню колекцію вона присвятила естетиці диско, а головним референсом у роботі над нею стали образи завсідників легендарної Studio 54.

Arutiunova весна-літо 2022

"Моїм головним джерелом натхнення стала неповторна Б’янка Джаггер, кожен образ якої — лаконічний костюм або провокаційна сукня — викликав захоплення, — розповідає Арутюнова. — Таких жінок хочеться наслідувати і брати на озброєння їхні фірмові прийоми. Блиск, пір'я, відверті вирізи, брюки-кльош, менше тканини — більше тіла, провокація і спокуса — цього разу мені захотілося свята і веселощів, а епоха диско уособлює її якнайкраще".

Реклама
Arutiunova весна-літо 2022
Arutiunova весна-літо 2022
Arutiunova весна-літо 2022

Також дизайнерка зізнається, що в період пандемії усім нам бракувало відчуття свята і приводів убиратися, тому наступного літа вона пропонує точно не втрачати жодного дня й брати від літа все — в сексуальних ансамблях Arutiunova, звісно ж.

Arutiunova весна-літо 2022
Arutiunova весна-літо 2022
Arutiunova весна-літо 2022

Акцент колекції — вже знакові для марки ефектні й несподівані вирізи, які цього разу з'явилися на сукнях, боді й навіть жакетах. Десь вони стали частиною речей-трансформерів за рахунок деталей, що відстібаються. До прикладу, штани можуть стати шортами, мідіспідниця — мініспідницею, а жакет — топом. Для певних моделей пропонується шнурування в кількох колірних варіантах.

Arutiunova весна-літо 2022

Також дизайнерка сміливо працює з декоративними елементами, без страху додаючи в колекцію боа з страусиного пір'я, бахрому в поєднанні з різнобарвним кришталем і японським бісером, стрази та низку дрібних гудзиків.

Arutiunova весна-літо 2022

Фото: Сергій Сивяков

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.