До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поза стандартами: нова колекція українського бренду ROUSSIN

Перший день Ukrainian Fashion Week noseason sept 2021 завершився презентацією нової колекції бренду ROUSSIN. Розповідаємо, що потрібно знати про колекцію, яка дістала співзвучну назву ROUSS IN.

Цього року команда бренду зосередила творчу увагу на зображенні внутрішньої краси. ROUSSIN поставив за мету — пробудити свідомість людей і засвідчити, що справжня краса не має ідеалу, визначених кимось параметрів і упереджень щодо віку, зовнішності, національності, орієнтації.

Реклама

Презентували колекцію на подіумі Ukrainian Fashion Week люди з особливими історіями життя й кохання, становлення яких відбувалося в жорстких і стереотипних умовах сприйняття їх як особистостей. Вони не мають стандартних модельних параметрів, але успішні завдяки розумінню своєї цінності й краси. Долучилися до шоу й дорослі моделі з агентства "Життєлюб".

Основний матеріал колекції — рефлектив. Також у межах нової колекції бренд ROUSSIN спільно з корпорацією "Біосфера" розробив лімітовану колекцію сумок з плівки, у складі якої міститься до 80% переробленого поліетилену. Саме така система рециклювання в "Біосфері" зменшує кількість поліетилену в Україні щомісяця на 860 тонн. А таке свідоме ставлення до створення нових речей є результатом дотримання одного з головних правил сучасної моди й циркулярної економіки — reduce, reuse, recycle.

<b>ROUSSIN new</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.