До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Парижі відкрилася поп-ап крамниця Ruslan Baginskiy

Через два роки після першого івенту бренду в Парижі, презентації кутюрної колекції в готелі Crillon, Ruslan Baginskiy відкрив поп-ап крамницю на Rue de la Sourdiere, захопивши перший поверх інді-магазину Paradise Garage.

На час роботи поп-ап бренд створив морське узбережжя в центрі Парижа. Для інсталяції Руслан Багінський привіз 10 осіб зі своєї команди і тонну піску з України. По всьому простору першого поверху височать піщані дюни, у вітрині виготовлений з соломи логотип RB, по периметру весняно-літня колекція 2021, а також перший дроп Resort 2022, який надійде в продаж у грудні.

Реклама

Серед гостей на відкритті паризького поп-апа можна було помітити топмодель Сашу Лусс, актрису Келлі Разерфорд, креативного директора Patou Гійома Анрі, музиканта Діму Монатика та інших. "Це місто може бути жорстким і неприступним, тут нас ніколи не чекали і кожен сезон доводилося брати його штурмом. Це найскладніше місто і найулюбленіше водночас. Коли ми приїхали кілька тижнів тому після зняття більшості обмежень це була ейфорія, яку захотілося розділити з найближчими", коментує Руслан Багінський.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.