До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літня колекція Ruslan Baginskiy в об’єктиві Генріка Пур’єнна

Ruslan Baginskiy представив літню колекцію, яку зняв південноафриканський фотограф і режисер Генрік Пур’єнн.

"Якби ми укладали словник на означення слова „літо"?.. Це запитання стало лейтмотивом усього сезону", — розповідають представники бренду Ruslan Baginskiy. Відповідь на це запитання знайшов Генрік Пур’єнн. Південноафриканський модний фотограф відомий своєю грайливою, чуттєвою, еротичною естетикою, точно віддзеркалює настрій колекції бренду сезону весна-літо 2021.

Реклама

Генрік живе у власному всесвіті: там завжди світить сонце, навколо пляжі з розпеченим піском і гедоністичний клімат. Його дозвільне життя не терпить зайвих очей, і в цьому проєкті Ruslan Baginskiy вирішив повністю довіритися баченню фотографа. Це оповідь про двох — фотографа і його музу, данську модель Натасью Мадсен; без стилістів, візажистів і асистентів.

У результаті вийшла майже інтимна історія, візуальна розповідь про літню втечу закоханої пари на узбережжі Кейптауна. У їхній валізі — тільки мінімум речей і солом’яні головні убори з весняно-літньої колекції Ruslan Baginskiy: ширококрисі капелюхи, мінімалістський клош, прикрашене масивним ланцюжком канотьє і bakerboy cap з двох різновидів соломи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.