До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд JUL представив великодню колекцію

Навесні усе оновлюється, наповнюється світлом та вірою. Одним з найсвітліших днів сезону є Великдень — свято, просякнуте надією, що є символом тепла родинних моментів та сподівань на краще майбуття.

Реклама

Емоції, що виникають в час думок про Великдень, команда JUL втілила в новому дропі. Колекція складається з речей, виконаних з натуральних матеріалів — переважно льону, які легко комбінуються між собою. JUL пропонує зустріти Великдень у таких же світлих виробах, як і саме свято: у мідісукні розслабленого силуету, фактурному костюмному жилеті, витонченій блузі та спідниці.

Речі відзначаються різною щільністю: виконаний зі 100% льону, жилет цупкий і структурований, а бавовняно-нейлонові сорочки слідують тренду на прозорість, що став особливо актуальним останніми сезонами. Ніжна молочна барва, яка є флагманом колекції, допомагає без зайвих зусиль створити повноцінний образ із вже наявними у гардеробі речами. Різноманітні комбінації JUL презентував у зніманні колекції — воно просякнуте тихою радістю сонячних променів і доповнене атрибутами весняних днів.

Позиції дропу будуть доречними і в час особливих подій, і як елемент буденних образів: так JUL турбується про практичність та функціональність кожної речі. Створюючи колекцію із щирою душею та найсвітлішими думками, команда бренду вірить, що вона стане символом щасливих весняних моментів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.