До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд Frolov створив новий образ для Бейонсе

27 серпня в межах Renaissance World Tour Бейонсе з’явилася на сцені у кастомному образі від FROLOV. Образ співачки складався з металевого мініплаття, верхня частина якого під час виступу трансформувалася у прозоре боді з вишитим вручну серцем FROLOV. Образ-трансформер був створений на виробництві українського бренду в Києві.

Це вже другий успішний кейс співпраці бренду з Бейонсе цьогоріч, адже співачка обрала кастомну корсетну сукню FROLOV для свого виступу в Дубаї у січні 2023-го. "Ми дуже пишаємося можливістю створити другий індивідуальний образ для Бейонсе з інтервалом у всього лиш сім місяців. Я пишаюся нашою командою, яка виготовляє неймовірні речі у неймовірні терміни, незважаючи на ракетні атаки та повітряні обстріли Києва. Для нас честь таким чином показувати та нагадувати світу про металеву стійкість українського народу, та відчувати підтримку від найвідоміших зірок, як Бейонсе!", — розповідає Іван Фролов, лауреат першої премії Vogue Talent Prize.

Реклама

Нагадаємо, що для свого гучного камбеку після перерви Бейонсе вибрала кутюрну рожеву мінісукню Firework з фірмовим дизайном у вигляді кристалів, оперні напівпрозорі рукавички і сексуальні легінси. Більше про те співробітництво читайте за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.