До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сестри Гадід і Донателла Версаче в новій рекламній кампанії Versace

Італійський бренд Versace випустив рекламну кампанію сезону весна-літо 2022, головними зірками якої стали Белла і Джиджі Гадід. Також участь у зніманні взяла Донателла Версаче, креативна директорка марки. 67-річна Версаче на кадрах Мерта Аласа й Маркуса Пігготта на вигляд як старша сестра моделей.

"Сім’я дуже важлива для мене, тому мені хотілося показати цю важливу в сучасному світі цінність через силу сестринства, — розповідає Донателла Версаче. — Мені так сподобався настрій, який панував на знімальному майданчику, що я залюбки доєдналася до дівчат на кількох кадрах". До речі, для сестер Гадід — це не перша спільна поява в кадрі. До цього вони разом знімалися для Balmain і Moschino.

Реклама

У рекламній кампанії Versace весна-літо 2022 дівчата демонструють зухвалі мінісукні з нової колекції, латексні ансамблі та блискучі вбрання в кращих традиціях нульових. До речі, сам кампейн відсилає до архівів Versace, коли бренд любив знімати групові фото з участю Крісті Тарлінгтон, Сінді Кроуфорд, Наді Ауерманн та інших супермоделей.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.