До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найважливіше: як минув 44-й сезон Ukrainian Fashion Week

44-й сезон Ukrainian Fashion Week, у межах якого українські бренди показували свої нові осінньо-зимові колекції, наблизився до завершення. Vogue.ua відстежував всі ключові події заходу і разом з командою HD Fashion представляє відеощоденники для тих, хто хоче побачити все головне відразу.

Dafna May осінь-зима 2019/2020
День 1

Показ Лілії Пустовіт за традицією відкрив Ukrainian Fashion Week. Дизайнер продемонструвала свій погляд на одяг жителів гір і знову закохала всіх у клітинку. Також перший день запам'ятався новими колекціями брендів Burenina і A.M.G., а його яскравим завершенням стало шоу Івана Фролова, який головний подіум UFW перетворив на величезне спільне ліжко.

Реклама

День 2

Другий день Ukrainian Fashion Week розпочався з галереї ARTAREA, в якій нову колекцію показав дует Lake Studio. Потім гості вирушили у київський центральний ЗАЦС, де їх чекало фантасмагоричне шоу Jean Gritsfeldt. У Мистецький Арсенал всі повернулися під вечір – колекції Flow The Label і SIX. цього вартували.

День 3

Ранній час показу не злякав шанувальників бренду ARTEMKLIMCHUK, які швидко зайняли свої місця на показі його нової осінньо-зимової колекції. Климчук їх очікувань не підвів – поетичну і тонку роботу оцінили гідно. Також цей день запам'ятався презентацією Gunia Project і відмінним кастингом на показі Dafna May.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.