До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Червоне весілля: Jean Gritsfeldt осінь-зима 2019/2020

Жан Гріцфельдт запросив гостей подивитися його показ у київський центральний Палац одружень – мабуть, ідеальне місце, щоб представити романтичну колекцію під назвою "Hirko!".

Від початку до кінця колекція нагадувала еволюцію розвитку відносин – від цукерково-букетного періоду до весілля. Спершу моделі з'являлися в легких сукнях і сорочках з глибокими вирізами, на дівчатах були піджаки як з чоловічого плеча, а на парубках – розстібнуті сорочки.

Реклама

<b>Jean Details</b>

Далі був блок колекції, забарвлений принтами, в основі яких – зображення ДНК, червоних троянд і сердець, а також культової жуйки Love is. Звичайно ж, була присутня весільна символіка: обручки, вишиті білі лебеді на трикотажних полотнах і напівпрозорих стрічках з органзи, помпезні банти, вишивка та аплікації з нанопаперової переробленої тканини.

<b>Jean Details 2</b>

"Завжди запитував себе: якщо дизайнер шиє сукню нареченій для останнього виходу, то чому ніколи в кінці показу не з'являється наречений і не відбувається весілля? – каже Жан Гріцфельдт. – Тому я вирішив довести справу до кінця і нарешті провести одруження не тільки моделі, а й дизайнера теж".

Так, у фіналі Гріцфельдт вийшов за руку зі своєю "нареченою". На ньому був червоний піджак, а на ній красувалися червона міні і фата з тюлю під колір. Можливо, гості очікували побачити класичне біле вбрання, або його інтерпретацію, але вибір кольору тільки закріпив враження про романтичність колекції, адже саме червоним весіллям святкують 100 років спільного життя.

Фото: Марія Павлюк

Переглянути всю колекцію Jean Gritsfeldt осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.