До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гірські народи: Poustovit осінь-зима 2019/2020

У Києві стартував Ukrainian Fashion Week сезону осінь-зима 2019/2020. Першими нову колекцію представили Poustovit.

POUSTOVIT осінь-зима 2019/2020

Колекція Poustovit осінь-зима 2019/2020 натхненна стилем і традиціями гірських народів – українських гуцулів і жителів Уельсу і Шотландії. Як вважають у бренді, у жителів цих регіонів багато спільного. Всі основні ідеї вбрання інтерпретовані для сучасного світу.

Реклама
POUSTOVIT осінь-зима 2019/2020

З королівського острова у колекцію інтегрували клітинку – вона стала головним принтом цього сезону. Домінували забарвлення гінгем і клановий тартан. Вони красуються на спідницях і сукнях довжини міді. Гуцульська частина колекції виражена у типовому для гірських народів об'ємному пошитті, незвичайних рукавах і нашаруванні.

POUSTOVIT осінь-зима 2019/2020

У колекції багато несподіваних поєднань відтінків і принтів. Так, неоново-рожевий представлений у парі з темно-синім і гірчичним або шоколадним відтінком. Полоска і клітинка у лінії представлені з яскравими квітковими принтами, які з'являються на речах у вигляді рукавів, хустинок або як частина сукні на запах. Також дизайнер грає з формами: плісе, гофре, складки і защипи представлені з шовку, бавовни, шерсті, віскози.

<b>POUSTOVIT 2019</b>

Незважаючи на незвичайні комбінації, які домінують у колекції, Пустовіт представила чимало класичних одиниць, як пальта, шкіряні тренчі і її фірмові сукні-сорочки.

POUSTOVIT осінь-зима 2019/2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.