До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Роботи замість торта: ювелірний дім SOVA підтримує збір UNITED24 на бойових роботів

16 червня ювелірний Дім SOVA святкує свій 24-й день народження. Замість святкового торта бренд передає 1 000 000 гривень на збір UNITED24 на бойових роботів, які працюють разом з людьми та навіть замість них і підвищують безпеку й ефективність на полі бою.

Реклама

Це перший збір на наземні роботизовані платформи від UNITED24. Роботи допомагають зберегти життя військових та цивільних і виконують різноманітні завдання: від логістики та евакуації до розмінування та бойових операцій. Через UNITED24 буде придбано три типи наземних роботизованих комплексів.

Бойові роботи

ШАБЛЯ М2, ЛЮТЬ, MOROZ та D-11 виконують бойові завдання на відстані: штурм або оборона позицій, спостереження та розвідки. Оператор може керувати роботом в укритті та з безпечної відстані до 4 кілометрів.

Камікадзе та заміновувачі

RATEL S та ARK-1 призначені для знищення ворожої техніки на полі бою. Вони можуть нести протитанкові міни або вантаж до 40 кг, а також дистанційно мінувати території до 5,5 км від оператора.

Логісти

ВОЛЯ-Е, RATEL H, TERMIT, РИСЬ PRO, КНЛР-Е та SIRKO-S1 — універсальні роботи для доставки провізії, боєприпасів та обладнання на позиції, а також евакуації поранених. Вони можуть перевозити до 600 кг вантажу і мають запас ходу до 40 км, навіть на складній місцевості.

Перші наземні роботи вже ефективно працюють на полі бою, а за допомогою SOVA їх має стати більше. Цей збір є безстроковим, оскільки потреба у таких наземних роботах постійно зростає. Дізнатися більше про збір, а також долучитися до підтримки можна на офіційному сайті UNITED24.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.