До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ralph Lauren створили колекцію на підтримку ЛГБТ-спільноти

У зв'язку з наближенням прайд-сезону модні бренди по всьому світу демонструють свою підтримку спільноті LGBTQ, зокрема створюють колекції для святкування. Одними з останніх таку колекцію представили Ralph Lauren.

Ralph Lauren випустили колекцію на підтримку ЛГБТ-спільноти з назвою Pride, в рекламній кампанії якої знялися члени LGBTQ, серед яких – модель Джейкоб Біксенман, олімпієць Гас Кенворті і балерина Гарпер Воттерс, а також члени квір-групи Hetrick-Martin Institute. Фотографом зйомки став Касс Берд.

Реклама

"ЛГБТ-спільнота об'єднує величезну кількість різних людей, і це прекрасно, що з кожним днем ми стаємо все більш зрозумілими для таких великих брендів, як Ralph Lauren", – кажуть учасники кампанії.

<b>RL LGBT</b>

Сама колекція складається з толстовок і футболок з фірмовим логотипом бренду в райдужному забарвленні. Кошти, зібрані від продажу колекції, спрямують в організацію Stonewall, яка підтримує членів ЛГБТ-спільноти в США і допомагає їм.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.