До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ralph Lauren випустили колекцію футболок з пластикових пляшок

Ralph Lauren розширює асортимент футболок Earth Polo, виготовлених з перероблених пластикових пляшок. Тепер футболки представлені в різних кольорах для чоловіків, жінок і дітей, а виготовляють їх без використання води.

Ще в червні 2019 року компанія опублікувала повний звіт про сталий розвиток, у якому задекларовано його стратегії й цілі. До 2023 року Ralph Lauren зобов’язалися досягти нульових відходів на звалищах за допомогою власних розподільних центрів. Також бренд взяв на себе зобов’язання використати 170 мільйонів перероблених пластикових пляшок у виготовленні нових колекцій до 2025 року. Розширення колекції легендарних футболок Earth Polo багато в чому пов’язане з обставинами, зумовленими COVID-19, унаслідок яких Ralph Lauren вирішили збільшити свій внесок у захист довкілля.

Реклама

"Вносячи зміни в процеси інновації, розроблення й виробництва своєї продукції, ми робимо перший крок до того, щоб стати стійкішими. Для нас все почалося з Earth Polo. Пластикові відходи — це серйозна проблема, яка загрожує довкіллю: ми хочемо бути частиною рішення й використовувати інноваційний підхід для створення чогось цінного", — зазначає директор з інновацій Ralph Lauren Девід Лорен.

Нові футболки Earth Polo виготовлені з ниток, отриманих з перероблених пластикових пляшок, і пофарбовані інноваційним способом без використання води. Частиною нової колекції стали футболки в 19 кольорах для чоловіків (включно з моделями з довгим рукавом), у 7 кольорах для жінок і в 9 кольорах для дітей.

<b>футболки поло мужские</b>

Нагадаємо, що культова футболка-поло десятиліттями була символом, який допомагав бренду збирати мільйони доларів для благодійної й соціальної допомоги, включно з фінансуванням дослідження раку молочної залози, збиранням коштів для надання допомоги в разі стихійних лих і підтримки LGBTQIA + спільноти.

<b>футболки поло женские</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.