До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Приємні спогади: колекція Poustovit весна-літо 2021

Український бренд Poustovit представив нову весняно-літню колекцію, у якій дизайнерка Лілія Пустовіт і далі міркує про вічні цінності та згадує найдорожчі серцю миті.

"Нині, коли ми обмежені в пересуваннях і світ перебуває в дуже стресовому стані, ми шукаємо порятунку й натхнення у власних мемуарах, — розповідає Лілія Пустовіт. — Перебираємо їх у своїй голові, дістаємо речі, які привезли з подорожей, і знаходимо радість у дрібницях".

Реклама

За словами дизайнерки, героїня нової колекції — саме втілення жіночності, впевненості в собі й відкритості до всього нового. Вона обожнює легкі сукні, що не обмежують рухів, але водночас не приховують її тендітності. Вона не боїться кольору й принтів, сміливо змішує у власному гардеробі ніжно-рожевий і насичений фіолетовий, квітчасті мотиви й графіку. Крім того, Лілія Пустовіт продовжує ідею Family Portrait і створює сукні як для мам, так і для їхніх доньок.

Знімали для лукбуку в просторі "Кловський сад", атмосфера якого просякнута духом подорожей та ідеально відповідала настрою колекції.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.