До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Опудало як об'єкт мистецтва в новому зніманні брендів LUVI та Lutiki

Два українські бренди Lutiki та LUVI представили рекламну кампанію, символом якої стало опудало — популярний об'єкт у сільській місцевості.

Реклама

"Опудало як імітація людської постаті для введення в оману кого-небудь. Це захисники землі, унікальне призначення яких — жахати тих, хто ласий до плодів чужої праці. Під їхній вплив підпадають птахи, тварини та навіть люди, — розповідає дизайнерка Соня Солтес. — Від найдавніших часів опудало стоїть на варті врожаю і є його символом. У сучасному світі воно стало частиною масової культури. Дивлячись крізь оптику людини, що відчуває загрозу через вторгення агресора, який зазіхає на дім, свободу і життя, опудало набуває нових сенсів. "Охоронець" врожаю насправді беззахисний перед ворогом: його призначення оберігати — символічне. Тому внутрішня безпомічність компенсується зовнішньою стилізацією. І тут відкривається простір для вигадок: зробити опудало ошатним, вбираючи в тендітні шати і цінні оздоби, святкуючи можливість життя та творчості".


Для стайлінгу використано одяг LUVI та прикраси LUTIKI, сільський інвентар, квіти та гарбузи, а саме знімання відбулося в саду дизайнерки Соні Солтес на Канівщині.

Фото: Василіна Врублевська

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.