До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова класика: колекція Burberry Pre-Fall 2020

Джерелом натхнення для дизайнера Ріккардо Тіші з тих пір, як він очолив британський модний Дім Burberry, став його засновник Томас Барберрі. У новій колекції Pre-Fall 2020 Тіші звертається до архівів бренду, щоб переосмислити класику, та розпорошує оновлену монограму Burberry всюди – від шкіряних сумок-відер до дутих жилетів і спортивних костюмів.

Burberry Pre-Fall 2020

Натхненний спадщиною бренду, Ріккардо Тіші представляє своє бачення нової історії Burberry через класичні англійські форми в поєднанні зі спортивними елементами. Так, стьобана куртка в пастельних відтінках з вузькою лінією талії заприятелювала з сукнею в стилі регбі, перевернутою з ніг на голову, а елегантний брючний костюм звізерунком "принц Уельський" представлений в парі з коротким шкіряним поясом і яскравими помаранчевими рукавичками.

Реклама
Burberry Pre-Fall 2020
Burberry Pre-Fall 2020
Burberry Pre-Fall 2020

Тіші продовжує роман із знаковим елементом модного Дому Burberry – тренчем. У новій колекції крім базових моделей з'явилися тренчі з рукавами від пуховиків і моделі, розписані графіті. У колекції присутні також плісировані шовкові спідниці з архівними принтами бренду, гладкі шкіряні деталі, кейпи і екошуби.

Burberry Pre-Fall 2020
Burberry Pre-Fall 2020
Burberry Pre-Fall 2020

У чоловічому одязі дизайнер дотримується того ж напрямку – поєднує елегантний крій зі спортивними масивними елементами. Тіші продемонстрував дуті яскраві жилетки, розписані фірмовою монограмою, в парі з картатими пальтами, анораки з класичним тренчем і вільні спортивні шорти з брогами.

Burberry Pre-Fall 2020
Burberry Pre-Fall 2020
Burberry Pre-Fall 2020

Всі образи з колекції Burberry Pre-Fall 2020 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.