До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci випустили нову колекцію домашнього декору

Gucci випустили нову колекцію декору, присвячену мистецтву самовираження і, звісно ж, Італії. Розповідаємо, що треба знати про колекцію, а також показуємо, на що варто звернути увагу.

Особистий простір — це полотно для самовираження, яке можна оформити, як забажається. Саме цій меті приурочена нова колекція Gucci Décor. Нова колекція меблів, предметів інтер’єру та посуду, яку розробив креативний директор Дому Алессандро Мікеле, допоможе привнести в дім творчість і сучасність.

Реклама

Естетика нової колекції Gucci Décor легко римується з багатим поєднанням кольорів і візерунків, флористичними мотивами та світом природи, що стали прямим відсиланням до розкішної бібліотеки дизайнів Дому. Предмети колекції — яскравий приклад еклектики, що залишає осторонь традиційні уявлення про дизайн інтер’єру.

Як завжди, виготовлення посуду тривало в кілька етапів, від ручного розпису до складних процесів випалювання. За роботу над посудом відповідала відома Флорентійська компанія Ginori 1735, яка давно співпрацює з Gucci. Головним відтінком колекції став теплий жовтий, який прикрашає все: чайники, кавники, блюдця, тарілки для тортів, миски й цукорниці.

Вишуканим доповненням колекції стало столове приладдя. Виделки й ложки із зображенням голови лева, а також ніж, прикрашений фігурною бджолою, являють собою символіку Дому й надихають негайно влаштувати розкішне чаювання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.