До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повсякденна казка: колекція Chloé осінь-зима 2019/2020

Нова колекція креативного директора Chloé, Наташі Рамсей-Леві розповідає історію про практичність і носибельність в умовах сучасного світу, в той же час не забуває про романтичну і ніжну сторону жіночої натури. Дизайнер транслювала ключову думку через затишні трикотажні сукні-сорочки, прикрашені великими недбалими бантами, светри грубої в'язки з високим коміром, а також штанні костюми з великою кількістю функціональних кишень для активного способу життя.

Chloé осінь-зима 2019/2020

Елементи екіпірування кінного спорту простежувалися в пальтах і піджаках, асиметричних спідницях і подовжених штанах, а традиційна клітинка, візерунки древніх народів і принт шовкових хусток пронизували червоною ниткою всю колекцію. На подіумі моделі демонстрували легкі блузи з рукавами-ліхтариками, шовкові спідниці, що нагадують художні полотна, джинсові ансамблі в парі з затишними шарфами-хомутами, а також різні трикотажні складні образи.

Реклама
Chloé осінь-зима 2019/2020
Chloé осінь-зима 2019/2020
Chloé осінь-зима 2019/2020

Натхненна французькою жінкою-морячкою Флоранс Арто, яка хоробро дивилася в очі могутності океану, дизайнер оспівала морську тему у своїй колекції: трикотажні кардигани були прикрашені морськими картинами, а на легких шовкових блузах з'явилися морські візерунки. Центральне місце в новій колекції зайняли ефектні намиста і кольє, що більше нагадують стародавні етнічні амулети у формах підкови і зубів акул.

Chloé осінь-зима 2019/2020
Chloé осінь-зима 2019/2020
Chloé осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Chloé осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.