До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рожевий сад: Dries van Noten осінь-зима 2019/2020

Принти у вигляді троянд, фірмова страва Дому Dries van Noten, у новій колекції стали основою всього і головним рупором дизайнера у спробах транслювати свої ідеї та думки. Те, що у ван Нотена є пишний сад – майже так само добре відомо, як і про його любов до принтів. Улюблений сезонний мотив Дріс взяв буквально з власного розарію, по якому він і члени його команди прогулювалися жовтневим суботнім днем та фотографували різні квіти. Але вони шукали далеко не досконалі бутони, а ті, які найкраще відображали б людський стан і були б з очевидними недоліками.

Dries van Noten осінь-зима 2019/2020

За словами ван Нотена, мета полягала в тому, щоб створити квітковий мотив, який був "дивним і цікавим", але також приваблював покупців. Сильна і невибаглива краса колекції Dries van Noten полягає у рівнянні романтики і банальної привабливості, які так часто асоціюються з модною флорою. Дизайнер шукав графічну реалістичність недоліків квітів – темних плям, тріщин, цвілі.

Реклама
Dries van Noten осінь-зима 2019/2020
Dries van Noten осінь-зима 2019/2020

Ван Нотен розвинув свою тему в багатьох напрямках: від спекотних суконь до об'ємних светрів, спідниць та чоловічого пошиття. Останнє іноді нагадувало про 1940-і, але в відтінках, про які тоді і не мріяли: жовта куртка з червоними квітами у парі з лавандовими штанами. Дріс поєднував м'який багатошаровий топ з темними кольорами з широкими смугастими штанами і фланелевим пальтом. Сукні представлені в "рідких" тканинах, які так і розтікалися по тілу, а їх квіти плавно рухалися з кожним кроком моделей. Часто ван Нотен працював над контрастом, змішував візерунки і фактури.

Dries van Noten осінь-зима 2019/2020

Одяг мав чудовий вигляд, принти – чарівні. Це був Дріс ван Нотен у своїх найкращих проявах як один з небагатьох дизайнерів, якому можна довіритися. Адже незважаючи на те, що він йде в ногу з часом і всіляко втілює свої творчі пориви, він все ж неймовірний прагматик. У своїх колекціях він приділяє належну увагу і офісному одягу, і спектру вечірніх речей – так, пропонує щось своє для кожної жінки.

Переглянути всю колекцію Dries van Noten осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.