До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наомі Кемпбелл роздягнулася в рекламній кампанії Vivienne Westwood

49-річна Наомі Кемпбелл роздягнулась у рекламній кампанії Vivienne Westwood, яка стала для британської моделі першою співпрацею з брендом. Кемпбелл давно приятелює з Вествуд, але саме зараз стала обличчям її модного Дому. Сама модель сміється, що з дизайнеркою спілкується більше 25 років, а багато шанувальників пам'ятають її знамените падіння на шоу Vivіenne Westwood, коли манекенниця не втрималася на вигадливих високих підборах.

Vivienne Westwood весна-літо 2020

Сьогодні Наомі Кемпбелл має не менш розкішний вигляд, ніж на тому шоу сезону осінь-зима 1993/1994. У рекламній кампанії, натхненній світом міфів, модель не лише демонструє відмінну спортивну форму, а й ключові образи сезону: червону сукню довжиною до підлоги в парі з грубими рукавичками, строкату сорочку, немов розмальовану дитячою рукою, і вбрання з тафти в найкращих традиціях Vivienne Westwood.

Реклама
Vivienne Westwood весна-літо 2020
Vivienne Westwood весна-літо 2020
Vivienne Westwood весна-літо 2020

Компанію на знімальному майданчику їй склали не менш харизматичні герої: сама Вів'єн Вествуд, її чоловік Андреас Кронталер і манекенник Кандіура Фіссуру, постійний учасник показів бренду.

<b>VW_Naomi</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.