До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#MyIntimateMood: модні листівки про жіночі таємниці. Частина 5

Vogue.ua спільно з маркою Intimissimi і модним ілюстратором Mademoiselle Jolie завершує спецпроект #MyIntimateMood, в якому нагадує: життя – прекрасне, гарний настрій – заразливий а ділитися ним – справа першорядної важливості.

Sketch by Mademoiselle Jolie

СКАЧАТИ #MyIntimateMood

Реклама

Подруги – невичерпне джерело натхнення. Ось Віолетта, наприклад. Енергії – як в ядерній боєголовці, а позитиву – як у всіх фільмах про Паддінґтона, Дамбо і Мері Поппінс, разом узятих. Спостерігаєш за нею іноді – і думаєш: при такій кількості роботи, яку вона провертає за одиницю часу, можна було б розгубити блиск в очах і радість буття. Але ні. Ця дівчина спокійна, весела – і заряджає оточення, як хороший power bank.

Або, наприклад, Дарія. 9 ранку, а вона в хайлайтері, пудрі і помаді. До того вона приготувала сніданок (яйця пашот, авокадо, лосось), зібрала речі на вечірню пробіжку, домовилася про інтерв'ю, зробила огляд нових серіалів, голосно чогось обурилася і п'є каву з цукеркою. Втім, вже без цукерки – у Дарії нове життя без солодкого. Ну надихає ж.

Або ось Аня. Її зона відповідальності поширюється, здається, взагалі на все. На дедлайни, на недбайливих співробітників, на рекламодавців, місцями на друкарню, погоду за вікном і, здається, навіть результати виборів. А Ані хоч би що – ласкаво усміхається, радіє життю і править ніжною рукою.

Наталка. Діти, сім'я, посада, від однієї назви якої острах бере, контракти з такою кількістю нулів, що не відразу підрахуєш. А вона – втілення дзену. Іронічна, в ідеальному взутті, з ідеальною укладкою. Йде собі до вершин.

Катя. Поруч з нею все живе стає ще жвавішим. Сукуленти, кактуси, орхідеї, оливкові дерева – все колоситься і ось-ось заплодоносить. А Катя збере врожай – і роздасть його бідним.

Світлана. Кучері кільцями, манікюр як з обкладинки, консерваторська освіта. Але коли Світлані треба, акуратно розсуваються гори, гаснуть пожежі, стихають урагани і все само собою спрямовується в потрібне русло – нехай навіть проти течії: треба – значить, треба.

У житті кожної з нас є дівчата, які змінюють світ. Захоплюють, надихають і показують приклад. Доводять, що можна якнайкраще, яскравіше, гідніше. Розширюють уявлення про таланти і можливості, про потенціал і найкращі людські якості. Стають натхненницями, порадницями, "плечем" і "жилеткою". Провідниками. Імпульсами. Подругами. Partners in crime в будь-якій справі – шаленому шопінгу, завоюванні світу, набутті крил.

Іноді здається, що говорити подругам про те, які вони важливі в твоєму житті, – зайва сентиментальність. Не виключено. Але можна без приводу зробити подрузі сюрприз: вручити комплект Wild Garden від Intimissimi; надіслати кур'єром кімоно Mother Earth; змусити приміряти бра Botanical.

<b>intimissimi 5</b>

Зібрати колаж з її фотографій. Зробити серію stories, присвячених їй. Надіслати їй на роботу тістечка макарунс – або яблука, тому що вона на дієті. Можна відправити її в театр, а самій посидіти з її мопсом, звітом або дітьми. Можна покликати її на келих просекко. Можна просто відправити їй цю листівку. Але головне – пам'ятати: sisterhood – велика справа.

Sketch by Mademoiselle Jolie

Всі збіги випадкові, герої вигадані, імена змінені.

Купити Intimissimi можна у фірмових магазинах бренду у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі та Херсоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.