До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які туфлі купити цієї весни

Таємна зброя кожної дівчини – ефектні туфлі. Буквально через тиждень остаточно потеплішає, а це означає, що потрібно бути "озброєною" і мати напоготові кілька пар наймодніших туфель цієї весни. Під приціл стилістів і модних дівчат потрапили: ошатні пари, джинсові, PVC-моделі, туфлі на широких підборах і kitten heels, а також класичні човники. Vogue.ua зібрав головні тренди цієї весни серед туфель.

Човники

Для весняного настрою достатньо придбати нову пару туфель. Так, у новому сезоні класичні човники знайшли нову прикрасу у вигляді ненудного носика в колекції Burberry, поєднання кольорів і фактур у Aquazzura або легкої колірної гами – небесно-блакитної пари Fabio Rusconi і лілової Le Silla.

Реклама

<b>туфли классика</b>

Незвичайний каблук

У новому сезоні дизайнери голосно заявляють про необхідність туфель на незвичайних підборах – це може бути нестандартна форма, пропорції, вигин або матеріал каблука. Прихильницям сміливих експериментів варто звернути увагу на сріблясті туфлі Gucci і модель Le Silla на товстих пластикових підборах.

<b>туфли необычный каблук</b>

Широкий каблук

Широкий каблук родом з 1970-х знову повернувся і готовий прикрасити модні пари туфель цього сезону. Так, Balenciaga представили неонові пари на широкому каблуці, Gucci згадали про туфлі на платформі і товсті високі підбори, які легко подружаться з шкарпетками з люрексовою ниткою, а Chloe зосередилися на базових молочних парах, які прикрасили ефектною хвилеподібною обробкою.

<b>туфли толстый каблук</b>

PVC-моделі

Рано прощатися з пластиковим взуттям – цієї весни воно далі актуальне. Серед головних PVC-моделей: прозорі туфлі, декоровані перлами Stella McCartney і футуристичні пари Midnight 00. Для тих, хто не готовий одягатися повністю у пластик, можна почати з невеликих вставок, як в човниках Gianvito Rossi.

<b>туфли пластик</b>

Святкові пари

Стати королевою вечірки досить просто – потрібно лише придбати пару найбільш ошатних туфель цієї весни. Запам'ятовуємо і готуємося до вечірки заздалегідь: глітер у колекції Lerre, голограмна шкіра Christian Louboutin, зухвалі пір'я Saint Laurent і традиційний гіпюр з кристалами Dolce & Gabbana.

<b>туфли нарядные</b>

Kitten heels

Популярні туфлі з 1950-х на невисоких каблуках-чарочках знову очолюють художній альбом модниць. І якщо тоді зручні туфлі носили Одрі Гепберн і Джекі Кеннеді, то зараз їх не знімають Кендалл Дженнер і сестри Хадід. Наймодніші пари цієї весни – у Демни Гвасалія, Марії Грації К'юрі і Ердема Мораліоглу.


<b>туфли киттен хилс</b>
Денім

Денім спритно пускає стріли у серця дівчат та з кожним сезоном завойовує все більше уваги. І ця весна – не виняток. У тренді – різні відтінки деніму: від світло-блакитного до темних синявих тонів.

<b>туфли джинс</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.