До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мрії про літо: Anouki весна-літо 2018

Анукі Арешидзе, засновницю бренду Anouki, називають однією з найстильніших дівчат Тбілісі, а її колекції сонячними та життєрадісними. Саме такою вийшла й нова весняно-літня робота дизайнера, яку Арешидзе показала в рамках Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi.

Анукі Арешидзе

Коротко її можна описати всього двома словами – мрії про літо, але при найближчому розгляді стає помітним сильний зв'язок Арешидзе з Італією. Рюші й волани, що погойдуються, легко уявити десь на амальфійском узбережжі або в ресторанчику в Портофіно, іскристі лелітки – символ dolce vita й безсонних ночей в міланських барах, велика смужка, як на парасольках уздовж Середземного моря, пристрасне поєднання червоного й чорного.

Реклама

Сама Арешидзе розповідає, що влітку часто відпочиває з сім'єю саме в Італії й ця країна їй дуже близька. Відтворити атмосферу цієї сонячної країни в листопадовому Тбілісі дизайнер спробувала за допомогою локації – пройшло шоу Anouki весна-літо 2018 у павільйоні Expo Georgia, де моделі дефілювали на тлі пальм та іншої тропічної рослинності.

Подивитися колекцію повністю можна в розділі ПОКАЗИ.

Читайте також:

Сама скромность: интервью с дизайнером Георгием Кебурией

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.