До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: різдвяні колекції українських брендів, частина 6

Одяг справді може створювати настрій — і цієї зими українські дизайнери зробили максимум, щоб налаштувати нас на святковий лад. Весь грудень вони представляли різдвяні колекції, щоб кожен зумів знайти свій той самий образ — від затишних светрів і розслаблених піжам до найефектніших нарядів. Ділимося ще однією порцією краси Made in Ukraine.

The COAT

Дизайнерка Катя Сільченко пропонує цей різдвяний період провести у затишку і комфорті. Святкову невеличку колекцію The COAT вона назвала HUTSUL DROP, в якому оверсайз-светри, кашемірові аксесуари м'яких відтінків та повстяні чобітки в найкращих карпатських традиціях миттєво занурюють в атмосферу зимової Гуцульщини.

Реклама

The COAT
The COAT

Litkovska

Бренд Litkovska зустрічає Різдво з лімітованою колекцією прикрас, натхненою старослов’янським конем — вічним талісманом, що символізує силу та долю. Кожна річ є витвором мистецтва, що делікатно передає сутність слов'янської сили духу. Ліля Літковська поєднує у прикрасах два сильні кольори — чорний і золотий, робить ставку на розмір та реалістичність деталей. Кожна така річ може задати настрій всьому образу.

Litkovska
Litkovska

Lesi Pak

Гуцульські кутасики вже стали одним із символів львівського бренду Lesi Pak, а ще без цього яскравого декору неможливо уявити традиційні святкові образи. Напередодні світлого свята Різдва, яке цього року наша країна святкує з усім західним світом, дизайнерка Лесі Пак вирішила показати, що за їхньою допомогою можна додати карпатського духу навіть сучасним образам. Lesi Pak — бренд дитячого одягу, але напередодні свят марка робить акцент на дорослих аксесуарах, щоб можна було легко скласти сімейні парні образи. У колекцію увійшло три види прикрас на шию з червоним чи зеленим оксамитом, а також в'язане пончо та светр, що зігріють цієї довгої зими.

LESI PAK
LESI PAK

Katimo

Різдвяна колекція Katimo стане знахідкою для усіх, хто мріє провести святковий період вдома, але прагне почуватися розкішною і чуттєвою. Основою дропу стали речі у білизняному стилі — від різноманітних бра класичних кольорів (червоного, молочного та чорного) до прозорих топів та суконь з мереживом чи пір'ям. А якщо вийти з дому все ж таки захочеться — дизайнерка Катерина Тимошенко додала до колекції кілька ефектних шуб.

KATIMO
KATIMO

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.