До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: різдвяні колекції українських брендів, частина 5

Українська модна індустрія продовжує працювати та створювати красу попри всі складнощі. Один із найяскравіших доказів — цьогорічний різдвяно-святковий сезон, напередодні якого безліч брендів показали свої тематичні колекції. Представляємо нову частину нашого великого гіда різдвяними колекціям Made in Ukraine.

INLYLAND

Один із найвідоміших балів XX сторіччя — "Чорно-білий танець" Трумена Капоте — став головним джерелом натхнення святкової колекції INLYLAND. Згідно з дрескодом, знамениті гості були одягнені у вечірні образи чорного та білого кольорів, а їхні обличчя закривали маски. Ця витончена естетика стала точкою відліку для дизайнерки Інни Грицик, яка також взяла за основу ці кольори, створивши лінійку timeless-образів. "Це лімітована колекція з особливим фокусом на якості виконання та матеріалів, з довгим процесом пошуку ідеальної посадки корсетів та способів делікатного оздоблення речей. Я мрію, щоб кожна жінка одягнула, наприклад, неймовірну шовкову сукню з пір’ям і почувалася по-особливому, навіть якщо це просто тихе свято в родинному колі. Бо мова не тільки про одяг, а про відчуття себе у ньому", — розповідає дизайнерка.

Реклама

INLYLAND
INLYLAND

Poustovit

Дизайнерка Лілія Пустовіт повертає стилістику бренду до монохромної гами та чорного кольору. Аби підкреслити елегантність вечірньої капсули, головною моделлю була запрошена художниця Оксана Левченя, близька подруга Лілії, яка працювала моделлю в перших показах бренду. "Оксана надзвичайно творча, аристократична і незвичайна особистість. Ми знайомі з юності, і з часом почали товаришувати", — ділиться Пустовіт.
POUSTOVIT
POUSTOVIT

WKMF

Якщо хочеться класики з нотами ретро, знахідкою стане колекція WKMF, в якій жіночні силуети поєднуються з глибокими відтінками та святковими фактурами. Особливий акцент у бренді роблять на спокусливих вирізах чи розрізах, що надають кожному образу характеру та пристрасті. Навіть затишний кардиган завдяки найлегшій напівпрозорій в'язці у них має підкреслено чуттєвий вигляд.

WKMF
WKMF

Friends of Fashion

Напередодні різдвяних та новорічних свят український бренд Friends of Fashion випустив лімітований дроп — Late Checkout. Він присвячений теплому та затишному святкуванню у колі рідних та близьких. Цей дроп покликаний подарувати відчуття комфорту та святковий настрій без особливого приводу. До колекції увійшли 15 позицій, серед яких бестселери бренду: джемпери, кардигани, лонгсліви та сорочки, — проте у святковій інтерпретації. Вони оздоблені пухнастим страусовим пір'ям, що надає образу грайливий настрій.

Fashionista

Український бренд Fashionista випустив новорічний кампейн, в якому мерехтливі текстури в поєднанні з елегантними силуетами надихають на створення стильних образів. Новорічна колекція поєднує яскраві позиції та лаконічну класику. В ній можна знайти сріблясті сукні довжини міні та максі, лонгсліви та боді з глибоким вирізом. Яскраві топи дизайнери бренду пропонують поєднувати з лаконічним низом — чорними штанами кльош та палаццо. А для створення більш невимушених образів є трикотажні максісукні синього та інших базових відтінків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.