До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тільки вперед: спільна колекція POUSTOVIT х INTERTOP

У вересні 2019 року найбільший в Україні взуттєвий ритейлер INTERTOP представив спільну колекцію з брендом Poustovit на подіумі Ukrainian Fashion Week. Через пів року перший дроп капсули надійшов у продаж, який якнайліпше можна розглянути в новому лукбуку до колекції.

POUSTOVIT x INTERTOP

Локацією для знімання було вибрано паризький баскетбольний майданчик Pigalle — місце на перетині міської культури, сучасного мистецтва й спорту. Його яскрава гама з колірними акцентами фуксії й канаркового жовтого заповнюють простір і перегукуються з палітрою колекції POUSTOVIT х INTERTOP.

Реклама
POUSTOVIT x INTERTOP
POUSTOVIT x INTERTOP

"Це перша колекція одягу, яку INTERTOP випускає в колаборації з українським дизайнером. На щастя, вона вийшла гучною. Є інтерес як у fashion-ринку, так і з боку наших клієнтів. Тому ми зробили все можливе, щоб випустити колекцію в раніше встановлені терміни, попри карантин, і надати змогу всім, хто цікавиться модою, придбати вподобані речі на intertop.ua", — коментує Валерія Толочина, маркетинг-директорка INTERTOP.

POUSTOVIT x INTERTOP
POUSTOVIT x INTERTOP
POUSTOVIT x INTERTOP

Називається колекція Hikers Only й присвячена тривалим пішим прогулянкам — вулицями великих міст, гірськими вершинами або заплутаними стежками в лісі, що після тривалого карантину звучить як справжня насолода. Детальніше про колекцію читайте тут.

POUSTOVIT x INTERTOP

Фотограф: Дар’я Свертілова

Стиліст: Яна Червінська

Модель: Діана Гельзіна

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.