До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минула презентація арт-проєкту Intertop, НОК України та NAMU

14 листопада відбулася презентація унікального проєкту, заради якого об'єдналися три великі команди: один з найбільших ритейлерів України, Intertop Ukraine, Національний олімпійський комітет і Національний художній музей (NAMU).

Художниця Маша Рева на тлі своєї роботи в межах проєкту INTERTOP, НОК України та NAMU

Присвячений проєкт Олімпіаді 2020 року в Токіо. В межах нього створили колекцію футболок, принти для яких розробили відомі українські художники: Алевтина Кахідзе, Артем Волокітін, Назар Білик, Маша Рева, Микола Толмачов, Леся Хоменко, Люся Іванова, Саша Курмаз, Макс Пастушенко, дизайнери seri/graph Женя Полосина та Анна Іваненко.

Реклама

Кожен із них обрав певний вид літнього спорту і поєднав його зі своїм творчим поглядом. Наприклад, Маша Рева в характерній для себе манері зобразила бій борців, а в витонченому контурі дівчини з веслом легко впізнати скульптури Назара Білика.

Відбулася презентація в Національному художньому музеї, в залах якого в цей вечір світ мистецтва поєднався зі світом моди: зустрічав гостей стіл з закусками, в декор якого вписали елементи спортивного інвентарю, потім всі потрапляли на імпровізований ринг з м'якою підлогою, а лавочки були відтворені один в один як у роздягальнях.

Детальніше про проєкт гостям розповів Сергій Бубка, голова НОК України, який закликав усіх присутніх купувати ці футболки і так підтримувати наших спортсменів. У продаж колекція надійде в березні 2020 року, а весь прибуток INTERTOP спрямує на потреби українського спорту.

Сергій Бубка
Сергій Бадритдинов

За музичний настрій вечора відповідала Аліна Паш, а серед гостей свята були: дизайнери Лілія Пустовіт та Жан Гріцфельдт, стилістка Євгенія Скварська, інфлюенсер Марія Тимошенко і художниця Маша Рева.

<b>IntertopGuests</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.