До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 брендів купальників, створених моделями

Сезон моря і сонця нині не закінчується практично ніколи – в будь-який момент можна купити квитки в теплі краї і вже через кілька годин ходити по розпеченому піску. А це означає, що й купальник може стане в нагоді в будь-який момент. Vogue.ua зібрав 6 нових брендів купальників, створених моделями, адже ці дівчата точно знають в них толк.

Емілі Ратажковскі

Бренду актриси і моделі Емілі Ратажковскі Inamorata немає ще й півроку, але за цими сексуальними купальниками вже вишикувалася черга. Натхненні модою вісімдесятих, вони мають ефектний вигляд на тілі завдяки драпіровкам, високим вирізам і приємній колірній гамі.

Реклама
Емілі Ратажковскі
Кендіс Свейнпол

Кендіс Свейнпол, яка потішила шанувальників поверненням на подіум після народження дитини в листопаді 2017-го під час шанхайського шоу Victoria's Secret, тепер зайнялася дизайном купальників. На своїй сторінці в Instagram вона оголосила про новий бренд купальників Tropic of C і, звичайно ж, сама ж і стала його обличчям. Свейнпол надихається естетикою ретро і епохою супермоделей.

Кендіс Свейнпол
Алессандра Амбросіо

Бразилійка Алессандра Амбросіо знає толк в правильному пляжному одязі, тим більше, що і зараз вона живе в місці, де без купальника не обійтися – в Каліфорнії. У 2014 році модель створила бренд Ale by Alessandra Ambrosio, в колекціях якого є все для гарного відпочинку. Головне джерело її натхнення – бохо-стиль.

Алессандра Амбросіо
Даутцен Крез

Голландська модель Даутцен Крез вирішила в світ дизайну не йти наодинці, а об'єдналася з брендом з Нідерландів Hunkemöller. У квітні минулого року вона випустила для них колекцію купальників, натхненну богемним стилем, в якій також використовувала багато шнурівки і експериментувала з принтами. На цьому їх співпраця не закінчилася – друга колекція вийде вже навесні 2018-го.

Даутцен Крез
Б'янка Балті

Італійська красуня Б'янка Балті, яка з недавніх пір живе в Каліфорнії, також не змогла знайти ідеальний купальник, тому вирішила створити свій. Її бренд ексклюзивно представлений на сайті yoox.com, а колекції натхненні естетикою 1960-х років і стилем західного узбережжя.

Б'янка Балті

За матеріалами: vogue.fr

Читайте також:

Таємниці краси Даутцен Крез

Ідеальна подорож: спільна колекція Eres і Vita Kin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.