До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємниці краси Даутцен Крез

Голландській топмоделі і матері двох дітей, Даутцен Крез виповнюється 38 років. Vogue.ua розібрався, у чому секрет краси моделі, і зібрав її найкращі б'юті-образи.

<b>gallery-4960-5</b>

Ось уже багато років L'Oreal і Victoria's Secret – віддані шанувальники власниці найбажаніших і пишних стегон на модельній сцені. Секрет успіху топмоделі Даутцен Крез – в особливостях її фігури. Такою комплекцією вона завдячує не тільки генам, а й місцю свого народження.

Даутцен Крез на снимке Рассела Джеймса для книги Angels by Russel JamesДаутцен Крез на фото Рассела Джеймса для книги Angels by Russel James
Даутцен Крез на шоу Victoria's Secret 2013Даутцен Крез на шоу Victoria's Secret 2013

Родом Даутцен з містечка Остермер: в Нідерландах дівчата ведуть активний спосіб життя і обожнюють спорт. Їх частіше можна зустріти на велосипеді, ніж на машині. Ось і Даутцен у шкільні роки без велосипеда не могла прожити ні дня: на ньому майбутня модель долала кілька десятків кілометрів двічі на день – з дому до школи і назад додому. Тому у Крез з дитинства міцні і м'язисті ноги. Але, окрім цього, вона має ще й здорову зовнішність – блискучі блакитні очі, шкіра "кров з молоком" і злегка припухлі обвітрені губи – немов вона щойно повернулася з велопрогулянки.

Голландка визнає, що залишатися здоровою їй допомагає збалансоване харчування. Мати Даутцен дієтологиня. Ще в дитинстві вона навчила її правильно харчуватися: на столі завжди були свіжі продукти, органічні овочі та фрукти з власного господарства. Щоб повернути форму після першої вагітності, модель дотримувалася невеликої дієти: обмежила вживання алкоголю, цибулі і броколі, адже вони залишали відчуття важкості. Свій день Даутцен починає з цитрусового фрешу і щільного сніданку, а закінчує не менш поживною вечерею, не відмовляючи собі в задоволенні з'їсти картопляне пюре, але обов'язково з овочами – вареними чи свіжими, або з органічним курячим м'ясом, тушкованим з помідорами, бобами мунгу, селерою, броколі, кабачками і коренем куркуми.

<b>gallery-4958-5</b>

Спортом модель займалася завжди: "Під час вагітності я тренувалася, як божевільна", розповідала вона відразу після народження першої дитини сина Філлена. Вагітна вдруге, Даутцен Крез брала уроки у балерини Мері Гелен Бауерс, яка тренувала Наталі Портман для ролі у фільмі "Чорний лебідь". Під час підготовки до дефіле Victoria's Secret Крез підсилювала свою фітнес-програму: переходила до боксу і стрибків на скакалці такі тренування активніше спалюють жири і допомагають швидше досягнути ефекту плоского рельєфного живота.

Даутцен Крез в рекламной кампании VSX Sport 2013Даутцен Крез у рекламній кампанії VSX Sport 2013
Даутцен Крез и Мэри Хелен БауэрсДаутцен Крез і Мері Гелен Бауерс

Голландка вважає, що її краса заслуга багатьох людей, з якими вона працює: редакторів, фотографів, стилістів і ретушерів, вони доводять до ідеалу її фотозображення. Якось в одному з інтерв'ю вона зізналася, що відчуває свою провину перед дівчатами, які розглядають її знімки в журналі: "Я завжди говорю, що я маю інший вигляд, ніж на картинці. Якщо мене посадити в погане освітлення, без зачіски і макіяжу, то це буде недобре. Іноді я прокидаюся, йду в ванну, дивлюся на себе в дзеркало і не впізнаю себе: "Хто це у мене в гостях?". Навіть попри те, що прихильниця органічної їжі вважає, що іноді має поганий вигляд уранці, все ж любить себе природною. У повсякденному житті макіяж майже не наносить, але він їй ні до чого: "рум'яна" на щоках з'являються після прогулянки на велосипеді.

Даутцен Крез без макияжа
Даутцен Крез без макіяжу
"Іноді я прокидаюся, йду в ванну, дивлюся на себе в дзеркало і не впізнаю: "Хто це у мене в гостях?"
Даутцен Крез и Саннери Джеймс собирают кроватку для новорожденной МилленыДаутцен Крез і її чоловік Саннері Джеймс збирають ліжко для новонародженої Міллени

Діти – головна і найважливіша частина краси Даутцен Крез: "Я завжди знала, що краса йде зсередини: якщо ти щасливий, ти сяєш. Мені здається, що тільки-но в мене з'явилася сім'я, я стала ще щасливішою. Моя кар'єра навіть стрімко пішла вгору, коли я стала матір'ю. Для мене це є доказом того, що, якщо ти щасливий, то це позитивно на тебе впливає, і люди це помічають".

<b>gallery-4959-5</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.