До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Levi's і Miu Miu представили спільну вінтажну колекцію

Після феєричної появи в колекції Valentino денім-лейбл Levi's знову вривається у світ високої моди разом з Miu Miu і запускає новий проєкт, орієнтований на екологічну моду.

Upcycled by Miu Miu x Levi'sUpcycled by Miu Miu x Levi's

Miu Miu розсуває межі апсайклінгу, а культовий денім-лейбл Levi's підтримує його. Під поетичним поглядом італійського бренду культові моделі Levi's, як-от 501 джинси й куртка Trucker, оновлені жіночними деталями, вишитими вручну квітами, намистинами й кристалами. У куртках використовуються пишні рукави й мереживо, а джинсові штани декоровані деталями зі шкіри та шовку. Оскільки це повністю вінтажна колекція, кожна модель 1980-1990-х унікальна. Останній штрих цієї капсули — дорожня сумка Miu Miu з логотипом Levi's.

Реклама
Upcycled by Miu Miu x Levi'sUpcycled by Miu Miu x Levi's

Про запуск колекції Upcycled італійський модний Дім Miu Miu оголосив у грудні 2020 року. У її межах бренд мав намір представити 80 унікальних моделей — переосмислені предмети одягу 1930-1970-х, відібрані в комісійних і вінтажних магазинах з усього світу.

Upcycled by Miu Miu x Levi'sUpcycled by Miu Miu x Levi's

Предмети колекції випустять в обмеженій кількості й представлять на виставках Selfridges у Лондоні й IAPM у Шанхаї в середині травня. Потім колекцію продаватимуть на miumiu.com, Dover Street Market у Лос-Анджелесі та у 18 крамницях Miu Miu у всьому світі.

Upcycled by Miu Miu x Levi'sUpcycled by Miu Miu x Levi's

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.