До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд Ruslan Baginskiy представив літню колекцію

Український бренд Ruslan Baginskiy представив літній проєкт, обличчям якого стала топмодель Соня Горєлова. Нова колекція вийшла одночасно функціональною й утилітарною, мінімалістичною й ошатною. До неї ввійшли різні варіанти головних уборів, які будуть незамінні літньої пори — від ефектних крислатих солом’яних капелюхів до бавовняних бейсболок і панам, від класичних моделей федори й канотьє до легкого берета зі шкіряним оздобленням.

Ruslan Baginskiy

Лаконічні форми, стримана колірна палітра й акцент на деталях — головні складники аксесуарів з колекції Ruslan Bagnskiy весна-літо 2021. Солом’яні капелюхи прикрашені різноманітними ланцюжками, перловими нитками, коралами, колосками пшениці, шкіряними зав’язками та логотипом RB у різних його варіаціях. Багато деталей мультифункціональні: ланцюжки знімаються й трансформуються в самодостатні намиста або браслети, а пірсинг та інші знімні прикраси можна використовувати як брошки й сміливо вписувати до літнього гардероба. Традиційно дизайнер представив нові варіації знакової для бренду baker boy cap: з бавовни й соломи чи льону; у темно-зеленому й хакі, у світло-сірому й чистому білому кольорах; картаті, смугасті й усипані соковитими літніми квітами.

Реклама
Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy

Експериментуючи з формами, Руслан Багінський часто надихається головними уборами, які належать до різних історичних епох, і одна з місій бренду — модернізувати їх і показати свіжий погляд на те, що вже здавалося частиною минулого. Один з таких прикладів — солом’яний клош, улюблена форма аристократок 1920-х років, а тепер і незамінний аксесуар сучасних модниць.

Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy

Крім головних уборів, дизайнер представив у колекції два нові аксесуари: легку бавовняну хустку, прикрашену китичками з перлин, і асиметричну туніку на одне плече зі шкіряною вставкою і золотистою фурнітурою — ідеальні partners in crime, коли на пляжах Тулума або Лазурового узбережжя потрібен додатковий захист, крім обов’язкового SPF30.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.