До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардаш'ян та Fendi представили спільну колекцію

Бренд коригувального одягу Кім Кардаш'ян Skims став об'єктом високої моди. Кардаш'ян анонсувала спільну капсулу Skims з італійським брендом Fendi 25 жовтня у своєму Instagram.

Чутки про партнерство Кім Кардаш'ян та Fendi ходили в модних колах ще з літа. Тепер, коли вони підтвердилися, стало відомо, що капсульна колекція Skims x Fendi включатиме одяг, купальники, нижню білизну, коригувальну білизну і панчішно-шкарпеткові вироби з логотипами брендів. Ціни на предмети колаборації настільки ж високі, як і у Fendi: сукні та топи коштують близько 950 доларів, легінси — 1100 доларів, а пуховик — 2950 доларів. Ціна на шкіряну сукню, представлену у восьми відтінках — 4200 доларів.

Реклама

Це партнерство виросло з давньої дружби Кім Кардаш'ян із креативним директором Fendi Кімом Джонсом. Вони почали обговорювати можливість спільної роботи у грудні минулого року, а в березні Кардаш'ян зустрілася з Джонсом у Мексиці, щоб доопрацювати дизайн.

Кардаш'ян уперше запустила Skims у вересні 2019 року, а в червні цього року компанія була оцінена в 1,6 мільярда доларів. Спільна колекція Skims x Fendi надійде у продаж 9 листопада на спеціальному сайті Fendiskims.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.