До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі вінтажні образи Кім Кардаш'ян

Кім Кардаш'ян не перестає зізнаватися у своїй любові до вінтажного одягу. Вона регулярно з'являється на публіці в образах, які були придумані в кінці 1980-х або 1990-х роках. Причому, це подіумні, часто кутюрні, вироби, які гідні місця в найкращих fashion-музеях світу, але поки вони збирають десятки тисяч "лайків" в Instagram-акаунті зірки. Сьогодні, 21 жовтня, Кім Кардаш'ян, яку за правом можна назвати королевою вінтажа, виповнюється 43 роки. На честь цього Vogue.ua розповідає про найцікавіші екземпляри в її гардеробі.

Кім Кардаш'ян

Thierry Mugler

Під час церемонії Hollywood Beauty Awards Кім Кардаш'ян з'явилася у провокаційній сукні Mugler, яка прикривала груди лише кількома оксамитовими смужками. Цей образ Тьєррі Мюглер показав у кутюрній весняно-літній колекції 1998 року. Через кілька днів телезірка продемонструвала ще два вбрання Thierry Mugler, причому зробила вона це на відкритті виставки, присвяченої Мюглеру.

Реклама
Кім Кардаш'ян у сукні Thierry Mugler Couture осінь-зима 1998
Кім Кардаш'ян у сукні Thierry Mugler Couture осінь-зима 1999/2000
Кім Кардаш'ян у сукні Thierry Mugler Couture весна-літо 1994

Azzedine Alaïa

Аззедін Алайя – ще один важливий дизайнер цього періоду, який робив ставку на сексуальність і провокацію. Так, наприклад, Кім Кардаш'ян сфотографували в леопардовому комбінезоні і пальті його авторства, в якому вона нагадувала хижу кішку. Однак це була лише розминка. Згодом Кім опублікувала фото з приватної вечірки, на якій була одягнена в напівпрозорий приталений комбінезон, в якому більше вже була схожою на пантеру. До речі, в 1990-х його приміряла Наомі Кемпбелл, ще одна смілива прихильниця таланту Алаї.

Кім Кардаш'ян у комбінезоні Azzedine Alaїa осінь-зима 1991/1992
Кім Кардаш'ян у комбінезоні Azzedine Alaїa осінь-зима 1991/1992

Versace

Однак найбільше вінтажних вбрань у Кім Кардаш'ян авторства бренду Versace. Безкомпромісна і нарочито сексуальна естетика марки логічно вписується у стиль американки. Однаково ефектний вигляд вона має і в сріблястій міні з колекції Versace осінь-зима 1997, і яскраво-жовтій бандажній сукні, і в образі з культової колекції 1992 року – з жорсткими декоративними ременями, що сходяться разом на шиї.

Кім Кардаш'ян у сукні Versace
Кім Кардаш'ян у сукні Versace

Gucci

З брендом Gucci Кім Кардаш'ян також пов'язують тривалі і дружні відносини. Наприклад, 2018 року на заході LACMA Art + Film Gala вона з'явилася в вінтажній шовковій сукні бренду, але справжній фурор у соціальних мережах викликала її фотографія в бікіні Gucci, авторства ще Тома Форда.

Кім Кардаш'ян у сукні Gucci
Кім Кардаш'ян у бікіні Gucci by Tom Ford

Jean Paul Gaultier

Вбрання авторства Жана-Поля Готьє Кім Кардаш'ян вибирає вже дуже давно, причому переважно вінтажні. Наприклад, у листопаді 2018 року вона прийшла на одне з вечірніх шоу в сукні з колекції 2000 року, а до цього привертала увагу до власних видатних форм у напівпрозорому вбранні на церемонії 2018 Peoples' Choice Awards.

Кім Кардаш'ян у сукні Jean Paul Gaultier
Кім Кардаш'ян у сукні Jean Paul Gaultier

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.