До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кайя Гербер з братом в рекламній кампанії Calvin Klein Jeans

Бренд Calvin Klein продовжує популяризувати американський стиль і денім як його обов'язкову складову. У новій рекламній кампанії для лінійки Calvin Klein Jeans знялися кумири молодого покоління американців – Кайя і Преслі Гербери, діти супермоделі 1990-х Сінді Кроуфорд. В об'єктиві фотографа Віллі Вандерперре вони приміряли класичні образи в стилі кантрі, в яких головну роль, природно, грає денім.

Кайя і Преслі Гербер

Нагадаємо, що для Кайї Гербер минулий рік став стартом яскравої кар'єри. Вийшовши вперше на подіум у вересні 2017-го на Тижні моди в Нью-Йорку, вона не тільки встигла взяти участь у головних шоу, включаючи Saint Laurent і Chanel, а й знялася в декількох великих рекламних кампаніях – Versace, Omega Watches і Marc Jacobs Beauty. За підсумками року впливовий портал Models.com назвав Кайю Гербер "Висхідною зіркою", причому проголосували за неї як інсайдери індустрії, так і читачі. Кар'єра її брата Преслі розвивається також активно. У портфоліо 18-річного манекенника рекламні кампанії Dolce & Gabbana і Balmain, а також обкладинка для Vogue Me.

Реклама
Кайя Гербер
Преслі Гербер

Читайте також:

Прогулки по Венеции: рекламная кампания Dolce & Gabbana весна-лето 2018

Підсумки 2017 року: кращі рекламні кампанії

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.