До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який вигляд мали найпопулярніші акторки 2000-х

Нульові сьогодні актуальні як ніколи – дизайнери цитують їх на подіумі, а зірки того часу, на кшталт Періс Гілтон, усе частіше з'являються на світськизх заходах. Особливо цікаво сьогодні розглядати образи жінок, кар'єра яких у той час перебувала в зеніті. Vogue.ua подивився, який вигляд десять років тому мали Анджеліна Джолі, Моніка Беллуччі й Сара Джесіка Паркер.

Анджеліна Джолі

У 2009 році Анджеліна Джолі вперше була названа найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду. Щоб отримати цей статус їй знадобилося близько 10 років. У кінці 1990-х вона знялася у ролі топ-моделі Джиї, за що отримала "Золотий Глобус", потім були ролі Лари Крофт й у 2005 році – бойовик "Містер і Місіс Сміт", який їй приніс не стільки визнання професійної спільноти, скільки народну любов. У нульових Джолі тричі з'явилася на обкладинках Vogue – вперше це сталося у 2002 році. Образ актриси в той час був спокусливим і сексуальним – на червоних доріжках вона нерідко з'являлася у вбранні, що особливо підкреслювало її фігуру.

Реклама
Анджеліна Джолі, 2003
Анджеліна Джолі, 2001
Анджеліна Джолі, 2005
Моніка Беллуччі

Моніка Беллуччі – ще одна актриса, зірка якої в 2000-х запалала особливо яскраво. В кінематограф вона прийшла з модельного світу і спочатку їй діставалися невеликі ролі в авторських фільмах. На червону доріжку Каннського кінофестивалю вона вперше вийшла в 2000-му році – разом з Морганом Фріменом і Джином Хекменом вона знялася в трилері "Під підозрою", проте загальну любов їй принесла роль Малени – жінки, яка приїжджає в невелике італійське містечко, жителям якого її краса не дає спокою. Не залишилися до неї байдужими і модні бренди – в 2006 році Беллуччі стала обличчям Dior, потім білизни Intimissimi і Martini Gold. Образ "сицилійської вдови" в чорному мереживі, з важким і спокусливим поглядом, вона використовувала вже тоді. Ідеальна героїня Dolce & Gabbana, яка залишається вірною собі попри все.

Моніка Беллуччі в фільмі "Малена"
Моніка Беллуччі, 2002
Моніка Беллуччі, 2005
Сара Джесіка Паркер

Нульові – це час серіалу "Секс у великому місті", який вперше вийшов на екрани в 1998 році, але саме в 2000-х його популярність була найвищою. Дівчата всього світу мріяли бути схожими на головну героїню серіалу Керрі, зіграла яку актриса Сара Джесіка Паркер. На відміну від підкресленої сексуальності, яка домінувала в той час в шоу-бізнесі, Паркер транслювала інший образ- божевільної модниці, яка може мати і безглуздий, і привабливий вигляд одночасно. Останній епізод "Сексу у великому місті" вийшов у 2004-му, та стиль його героїнь і особливо Паркер актуальний як ніколи.

Сара Джесіка Паркер на зйомках "Сексу у великому місті", 2002
Сара Джесіка Паркер, 2002
Сара Джесіка Паркер, 2005

Читайте також:

Главные тренды моды нулевых возвращаются

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.