До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як повторити образи з кінофільму "Малена"

Мало хто знає, що роль головної героїні фільму "Малена" дісталася Моніці Беллуччі завдяки щасливому випадку. За початковим задумом сценариста Лучано Вінцензолі, образ Малени Скордії уособлювала саме Софі Лорен. Але актриса відмовилася від участі у фільмі і зйомки було відкладено на п'ять років. Увесь цей час Вінцензолі та режисер Джузеппе Торнаторе шукали ідеальну актрису для головної ролі. Рішення прийшло тоді, коли Джузеппе Торнаторе та Моніка Беллуччі зустрілися на зйомках рекламної кампанії Dolce & Gabbana. Після їхньої зустрічі креативна команда доопрацювала сценарій вже під Беллуччі та запустила знімальний процес.

Культовий фільм вийшов на екрани в 2000 році. Історія кохання юного хлопця до зрілої Малени спричинила дискусії серед критиків і глядачів, що привернуло до стрічки ще більше уваги. У Малену були закохані всі чоловіки італійського міста, а жінки відчували до неї неприязнь. Краса й еротичність героїні повністю розкривалася у сценах, де Малена просто йшла вулицями, тоді як усі перехожі зупинялися і дивилися на неї.

Мауріціо Мілленотті, художник з костюмів "Малени", докладно продумав образ героїні. Він побудував її сексуальність на стриманих сукнях і костюмах зі спідницями, до кожного з них Мілленотті додавав панчохи. Завершували спокусливий образ ювелірні вироби, монохромні аксесуари і взуття на невисокому підборі.

Образ №1

Сукня-комбінація Agent Provocateur; панчохи Wolford; пояс для панчіх L'Agent By Agent Provocateur; бюстгальтер, трусики, все – Stella McCartney; сандалі Attico

Образ №2

Сукня Gül Hürgel; босоніжки Jil Sander; сумка MICHAEL Michael Kors; браслет Elizabeth and James

Образ №3

Сукня Erdem; сумка Mansur Gavriel; туфлі Rupert Sanderson; годинник Larsson and Jennings; сережки Pomellato
Образ №4
Сукня Dolce&Gabbana; годинник Gucci; сандалі Jimmy Choo; підвіска Pascale Monvoisin; сережки Melissa Joy Manning
Образ №5
Сукня Dolce&Gabbana; бюстгальтер, трусики, пояс для панчіх, усе – Agent Provocateur; панчохи Wolford; туфлі Jimmy Choo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.