До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2017 року: найкрасивіші весілля

Цей рік став щедрим на гарні і несподівані весілля, а знамениті наречені продемонстрували, що шлюбна сукня – це сьогодні поняття дуже широке. Vogue.ua вибрав весілля, які в 2017-му році обговорював весь світ.​

Піппа Міддлтон і Джеймс Меттьюс

20 травня сестра герцогині Кетрін Піппа Міддлтон вийшла заміж за спадкоємця готельної імперії Eden Rock Hotel Джеймса Меттьюса в одному з сіл графства Суррей. Торжество вийшло камерним і затишним, а серед гостей були сестра Кетрін з чоловіком принцом Вільямом, принц Гаррі і багато інших членів королівської сім'ї. Весільну сукню для Міддлтон створив британський дизайнер Джайлз Дікон, відомий своїми епатажними і ексцентричними образами, а також любов'ю до британської історії.

Реклама
Міранда Керр та Еван Шпігель

У травні також відбулося одруження Міранди Керр та Евана Шпігеля. Пара вибрала камерний і закритий формат, запросивши всього 50 гостей, а подробиці весільної сукні австралійської моделі американський Vogue розкрив тільки кілька місяців тому. Так, створювався наряд в майстернях Dior, а його відмінна риса – розсип конвалій, що прикрасила його шовковий поділ. Сама Керр зізнається, що надихалася образом Грейс Келлі, який через десятки років залишається таким же актуальним.

Еван Шпігель і Міранда Керр
Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер

Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер одружилися на одному з іспанських пляжів на Ібіці. Чутки про те, що актори зустрічаються, почали ходити ще в 2014 році, а коли вони зустрілися на знімальному майданчику у фільмі "Світло в океані" в 2016 році, їхній екранний роман вилився в реальне життя. Пройшло весілля в форматі пляжної вечірки, а наречена замість класичного вбрання вибрала бавовняне плаття Zimmerman і окуляри у вигляді сердець.

Алісія Вікандер
Б'янка Балті і Меттью Макрей

Італійська модель Б'янка Балті після трьох років стосунків вийшла заміж за Меттью Макрея, заради якого навіть переїхала жити до Каліфорнії. Однак весільну церемонію вона все одно провела в італійському стилі, а створення весільної сукні довірила друзям Доменіко Дольче і Стефано Габбана.

Б'янка Балті і Меттью Макрей
Кейт Аптон і Джастін Верландер

Американська модель Кейт Аптон, навпаки, вирішила провести весілля в італійській Тоскані. Разом з коханим, бейсболістом Джастіном Верландером, вона запросила гостей на курорт Rosewood Castiglion Del Bosco, відомий своїми мальовничими краєвидами. Святкування тривало кілька днів.

Кейт Аптон і Джастін Верландер

Читайте також:

50 ідеальних суконь для весілля взимку

Лучшие свадебные прически из фильмов

15 суконь, заради яких варто вийти заміж

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.