До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

50 ідеальних суконь для весілля взимку

Весілля взимку – подія романтична і трохи екстремальна. Виходити заміж у холодну пору року справа, яка потребує сміливості та по-особливому теплих почуттів. Усе навколо вкрито горбами білосніжного снігу і низьке сонце створює таке правильне ніжне освітлення. Весільна сукня за таких обставин має по-особливому ефектний та захопливий вигляд. До того ж, часи, коли необхідно було вибирати сукню-торт чи сукню принцеси-втікачки далеко позаду.

Viktor & Rolf

Це підтверджує і команда Wedding Fashion Ukraine, яка поєднує на своєму майданчику найкращих українських весільних дизайнерів. "Якщо раніше 80% колекцій складали "сукні принцес", то зараз половина колекцій – це приталені лаконічні фасони, сукні в етно-тислі та бохо. Все більшої популярності набувають і наряди в дусі вікторіанської епохи – із призбираними рукавами, комірцями-стійками та м'якими спадаючими донизу спідницями. Те ж саме стосується і фати – на Wedding Fashion Ukraine дизайнери запропонували замість класичної фати накидку-каптур, вінки та фату-мантилью".

Реклама
Armonia
Dominiss
Victorio Soprano

Зручно й те, що тенденції весільної моди дозволяють не обмежуватися спеціалізованими салонами, а обрати сукню з аплікацією у вигляді пораненого серця, як у Gucci, космічний сріблястий наряд, як у Ellery, Cédric Charlier, або вдягнути сукню-зефір Roksanda.Vogue.ua обрав найбільш небанальні сукні для весілля взимку.


<b>свадебные платья зима</b>

Читайте також:

Правила блестящего тона: как носить "голые" платья​

9 небанальних образів, щоб красиво зустріти свята

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.