До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шукачка пригод: весняно-літня колекція H&M Studio

Світ сьогодні – не такий великий, як здавалося раніше. Буквально за 12 годин польоту можна потрапити в іншу частину планети і прокинутися під шум океану. Саме жадобі подорожей і відкриттів присвячена нова весняно-літня колекція H&M Studio, в якій легкі й ефектні вбрання поєднуються з практичним і навіть спортивним одягом.

H&M Studio весна-літо 2019
H&M Studio весна-літо 2019

"Під час створення колекції H&M Studio ми завжди дотримуємося ідеї "ефект без особливих зусиль". Найбільше в новій колекції я люблю те, що кожна дівчина знайде в ній щось для себе – особливу річ для особливої подорожі", – розповідає Пернілла Вольфарт, дизайн-директор H&M. Точкою відліку її розробки стали пейзажі озер Поташ в американському штаті Юта, які як яскрава пляма на тлі червоного дикого каньйону.

Реклама
H&M Studio весна-літо 2019
H&M Studio весна-літо 2019

"У процесі створення колекції ми постійно думали про дівчину, яка присвячує себе дослідженням і пригодам – вона почувається однаково щасливою коли гуляє босоніж по дикому пляжі Борнео чи відпочиває в елітному SPA на даху хмарочоса", – додає Анжеліка Грімборг, дизайнер концепту H&M Studio.

H&M Studio весна-літо 2019
H&M Studio весна-літо 2019

Речі в колекції умовно можна розділити на дві частини: перша – відображення сходу, а друга – заходу. Тут є і одяг у стилі сафарі, в якому легко можна вирушити навіть у найбільш напружену мандрівку, і комплекти, в яких так приємно розслабитися ввечері, зайнявшись йогою або медитацією. При цьому для прихильниць нічного життя і танців до ранку в новій колекції H&M Studio можна знайти розшиті лелітками сукні або шовковий піжамний костюм.

<b>H&MStudio</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.