До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot представляють нову модель Big Bang, створену для Only Watch

Кожні два роки Hublot створюють унікальну модель, яка потім виставляється на аукціоні, а весь прибуток передається Асоціації ONLY WATCH, що займається дослідженнями в галузі захворювання м'язової дистрофії Дюшенна. В цьому році модель отримала назву Big Bang Tourbillon Only Watch.

Напівпрозорий корпус із сапфіру та помаранчевий безель демонструють досвід Hublot та колірне кодування ONLY WATCH 2021. Циферблат також виконаний із сапфіру, а сама модель постачається із двома змінними каучуковими ремінцями, один з яких прозорий, а інший — помаранчевий.

Реклама

Кожні два роки десятки майстрів-годинникарів виготовляють унікальний годинник. Вони надають свої знання та інновації у розпорядження Асоціації для збору коштів. З 2005 року Hublot виготовила 8 унікальних екземплярів спеціально для аукціону. 6 листопада цього року годинник Big Bang Tourbillon Only Watch буде продано з молотка, а всі виручені кошти передадуть для дослідження захворювання м'язової дистрофії Дюшенна.

Щоб створити безель із помаранчевого сапфіру, Hublot знову зважилися на експерименти. Сапфір, пофарбований у яскраво-помаранчеий колір, — результат злиття титану і хрому і відповідає візуальним кодам ONLY WATCH. Граючи з максимальною прозорістю корпусу й ремінця, аж до самого механізму, Hublot також включила сапфір у сам калібр, вперше оснастивши його трьома сапфіровими мостами — мостом бареля, мостом автопідзаводу і стрижнем турбійону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.