До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot і Berluti представляють нову колаборацію

Hublot і Berluti представляють нову модель, випущену обмеженою серією в 100 екземплярів — Big Bang Unico Berluti Aluminio.

У результаті започаткованого ще 2016 року партнерства між відомим домом чоловічої моди Berluti й провідним годинниковим брендом Hublot постала нова інтерпретація Big Bang Unico — симбіозу моди й годинникового мистецтва, шкіри й титану, форми й наповнення. Нова модель Big Bang Unico Berluti Aluminio — стриманий, елегантний, монохромний і непідвладний часу виріб. Випуск обмежений 100 екземплярами.

Реклама

Шкіра Venezia міститься в центрі полірованого титанового безеля, а також на циферблаті. Шкіра утримується між двома шарами сапфірового скла, огранювання якого демонструє шестерні механізму Unico. Працюючи з Berluti, годинниковий бренд розробив технологію інкапсуляції відтінків натуральної шкіри і їхньої своєчасної кристалізації. Ремінець доступний у двох версіях: з полірованої шкіри Aluminio Venezia та з патинованої шкіри Aluminio Venezia з мотивом Scritto, ексклюзивно для Японії.

Щоб патинована шкіра Aluminio Venezia гармоніювала з її механічним ансамблем, з великої палітри матеріалів мануфактура Hublot вибрала титан для 44-міліметрового корпусу, полімер і вольфрам. Рідкісна і сучасна модель Big Bang Unico Berluti Aluminio постачатиметься в спеціальному футлярі з брелоком для ключів з логотипом Berluti.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.