До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новак Джокович — новий амбасадор Hublot

Новак Джокович приєднався до сім’ї Hublot у компанії таких легендарних спортсменів, як Пеле, Кіліан Мбаппе, Усейн Болт і Дастін Джонсон.

Сербський тенісист Новак Джокович не потребує представлення — його службовий список досить промовистий: 85 титулів в індивідуальному розряді ATP, включно з 20 турнірами Великого шлема, 5 турнірів Masters і 36 Masters 1000, а також олімпійська медаль. Кар’єра Джоковича піднесла його на вершину рейтингу ATP понад десять років тому — у липні 2011 року, на позицію, яку він займає і 337 тижнів по тому. Він єдиний гравець нинішньої епохи, який виграв щонайменше два турніри Великого шлема.

Реклама

Жива легенда, Новак Джокович вирішив приєднатися до великої родини амбасадорів Hublot. "Як спортсмен, який прагне ввійти в історію тенісу, я особливо пишаюся можливістю приєднатися до сім’ї Hublot, яка вже може похвалитися спортсменами, що залишили слід у своїх дисциплінах і стали легендами, як Пеле або Усейн Болт. З Hublot нам ще є що виграти разом!" — коментує Джокович.

"Для нас особлива честь, що великий Новак Джокович приєднався до нашої сім’ї Hublot. Він гравець, що ввійшов в історію тенісу як унікальний, перший і неповторний, що і є нашим девізом", — підкреслює Рікардо Гваделупе, генеральний директор Hublot.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.