До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Холодна пора: колекція Total White осінь-зима 2023/24

Вже шість років український бренд Total White не втомлюється працювати з білим кольором. Щосезону його колекції в усіх сенсах нагадують чистий лист, на якому кожна жінка пише власну історію. У новій колекції білий колір відтворений в різних відтінках та фактурах, щоб знайти своє змогла кожна, хоч білий зазвичай не притаманний зимовому періоду.

Реклама

Завдяки використанню теплої натуральної вовни, практичної екошкіри та незвичного фактурного мережива колекція осінь-зима 2023/24 запрошує у гру, де чуттєвість зустрічається з лаконічністю, а хто з них вийде переможцем — залежить від нашого настрою.

Колекція побудована на зрозумілих поєднаннях, щоб нові речі легко вписалися у вже наявний гардероб — сарафан із екошкіри можна поєднати з мереживним светром, мінікардиган із вовни ідеально сполучається зі штанями із практичної екошкіри, а бестселер минулого сезону, светр із фактурною в’язкою з мериносової вовни, стане влучним доповненням і до мереживних штанів, і до будь-яких джинсів. Завдяки розмаїттю дизайнерських рішень бренд також створив спокусливий мініжакет на корсетних зав’язках з об’ємними лацканами. Тут у пригоді стала зручна екошкіра кольору світлої слонової кістки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.